Vervoer

Particuliere diensten oftewel de straattaxi’s van taxi Spijkenisse is 7 dagen per week 24 uur per dag, vanaf diverse standplaatsen zoals het metrostation centrum Spijkenisse of andere locaties in de gemeente Nissewaard en op bestelling. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen.

Wij proberen een snelle service te verlenen maar bij grote drukte (feestdagen & weekenden) wordt er wel een eerlijke wachttijd opgegeven. Mocht deze opgegeven tijd door omstandigheden uitlopen dan wordt u, teruggebeld door een van onze centralist planners.
(bij een langere wachttijd dan 30 min krijgt u altijd 20% korting op uw rit)

T.C.N. en T.S.S rijden voor diverse hotels in en rondom Spijkenisse. Voor onze hotels vervoeren wij de gasten van en naar hun gewenste bestemming(en). Op verzoek van de gast(en) kunnen wij op hen wachten.

Ook verzorgen wij voornamelijk luchthavenvervoer van en naar de hotels. Vervoerskosten van hotelgasten kunnen desgewenst, uit oogpunt van gemak, op rekening van het hotel worden bijgeschreven en later worden verrekend.

Een hotel kan er dus gerust van uit gaan dat de taxichauffeurs van onze Taxicentrale zakelijk ingesteld zijn en de voertuigen hygiënisch van binnen en buiten zijn.

Voor zakelijke bijeenkomsten nemen wij graag het vervoer uit handen. Voor dit vervoer biedt T.C.N en T.S.S altijd de juiste oplossing. Tijd is geld. Als drukbezet zakenman- of vrouw weet u dat als geen ander.

Uw reizen naar welke plaats dan ook kunt u nu prima combineren met rustig zakendoen. T.C.N en T.S.S zijn groot in superieure mobiliteit bij zakelijk vervoer.

  • Comfortabel vervoer per luxe taxi met de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken of bellen
  • Discrete omgang
  • Meertalige chauffeurs/chauffeuses

Onze gediplomeerde en uniform geklede chauffeur/chauffeuse komt u ophalen en brengt u naar al uw bestemmingen. De tijd die u vroeger achter het stuur doorbracht, kunt u nu besteden aan andere CQ belangrijkere zaken. U komt door deze dienst nu voorbereid en uitgerust op uw afspraken.