Taxi bestellen in Rotterdam

Een taxi bestellen in Rotterdam? Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bij Taxi Centrale Nissewaard bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij ons staat u altijd centraal: u bent nog écht de gast. Daar kunt u op rekenen.

De combinatie van scherpe prijzen, persoonlijk contact en een snelle service maakt dat wij u als beste kunnen voorzien van een taxirit. U krijgt namelijk altijd waar voor uw geld! Daarnaast hebben al onze taxichauffeurs een EHBO-diploma en zijn ze voorzien van een CCV taxi vervoer diploma. Reken maar op veilige en goede ritten!

Taxi Centrale Nissewaard: waar een klant nog een gast is!

Taxi Centrale Nissewaard zet de klant centraal. Het gaat immers om u! De beste service, scherpe prijzen en persoonlijk contact. Dát is de kracht van ons. Taxi Centrale Nissewaard kan u van dienst zijn bij:

  • Rouwvervoer;
  • Ziekenvervoer;
  • Airport vervoer;
  • Trouwvervoer;
  • Schoolvervoer;
  • Pakketvervoer;

Onze voordelen

Taxi Centrale Nissewaard staat voor u klaar om u te voorzien van een taxirit. Waar u heen wilt maakt niets uit. Wanneer u voor ons kiest krijgt u altijd 20% korting op het landelijke tarief. Kortom: wij zijn gegarandeerd de goedkoopste taxi in de regio. Meer informatie ontvangen over ons, de taxi ritten, de prijzen en dergelijke? We vertellen u daar graag meer over! Neem eens een kijkje op onze website. Hier vindt u de prijslijst. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor een rit.

Wilt u een taxi bestellen in Rotterdam of omgeving voor op een bepaalde dag? Misschien zoekt u een taxirit voor een belangrijke meeting, een bezoek aan uw familie of iets anders? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Het is mogelijk om direct even naar ons te bellen.

Graag zien we u terug in onze taxi’s en brengen we u naar de gewenste locatie. Op de contactpagina op onze website vindt u al onze contactgegevens.

Maak een afspraak of bel ons!