Taxi in Brielle

Wist u dat het belangrijk is dat een taxichauffeur een EHBO-diploma en een CCV taxi vervoer diploma heeft? Hierdoor kunt u namelijk rekenen op een prettige, veilige en betrouwbare rit.

U wilt niet te veel betalen, u wilt fijn naar de gewenste locatie worden gebracht… Kies dus altijd een taxi waarbij u dit zeker weet! Bij Taxi Centrale Nissewaard bent u hiervan verzekerd. U betaalt bij ons nooit te veel en profiteert altijd van een prettige rit. Taxi Centrale Nissewaard heeft veel ervaring en weet hierdoor dan ook goed wat het vak inhoud en hoe voldaan kan worden aan uw wensen.

Taxi Centrale Nissewaard: waar een klant nog een gast is!

Bij Taxi Centrale Nissewaard bent u nog écht de gast. U staat bij ons centraal en dat geldt ook voor uw wensen en eisen. De beste service en een goede prijs vinden wij erg belangrijk. Daarbij hanteren we altijd persoonlijk contact! Taxi Centrale Nissewaard kan u van dienst zijn bij:

  • Rouwvervoer;
  • Ziekenvervoer;
  • Airport vervoer;
  • Trouwvervoer;
  • Schoolvervoer;
  • Pakketvervoer;

Onze voordelen

Taxi Centrale Nissewaard is u graag van dienst bij diverse gelegenheden. Wij kunnen u altijd wel brengen met onze taxi! Wanneer u voor ons kiest krijgt u altijd 20% korting op het landelijke tarief. Kortom: wij zijn gegarandeerd de goedkoopste taxi in de regio. Meer weten over ons, de taxi ritten, de prijzen en dergelijke? We vertellen u daar graag meer over! Neem eens een kijkje op onze website. Hier vindt u de prijslijst. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor een rit.

Heeft u een taxi in Brielle of omgeving nodig op een bepaalde dag? Misschien zoekt u een taxirit voor een belangrijke meeting, een bezoek aan uw familie of iets anders? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Het is mogelijk om direct even naar ons te bellen. Graag zien we u terug in onze taxi’s en brengen we u naar de gewenste locatie. Op de contactpagina op onze website vindt u al onze contactgegevens.

Maak een afspraak of bel ons!