Taxi in Schiedam

Wilt u een taxi in Schiedam? Bent u benieuwd naar de taxi prijzen in Schiedam en omgeving? Het is belangrijk dat u altijd voor een taxi kiest, waarbij u kunt rekenen op een uitstekende service. Op deze manier heeft u namelijk een prettige rit en dat is wel zo belangrijk.

Bij Taxi Centrale Nissewaard bent u aan het juiste adres voor een taxi in Schiedam en omgeving. Bij ons bent u écht altijd de gast. Dat is wel zo belangrijk als u een taxi inschakelt. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het diploma CCV-taxi vervoer en hierdoor bieden we u alleen maar betrouwbare en comfortabele ritten. Daarnaast hebben de taxichauffeurs allemaal een EHBO-diploma. Hierdoor kunt u rekenen op een veilige rit!

Taxi Centrale Nissewaard: waar een klant nog een gast is!

Wanneer u een taxi zoekt in Schiedam, bent u aan het juiste adres bij Taxi Centrale Nissewaard. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen, snel vervoer en persoonlijk contact. We vinden het namelijk belangrijk om een goede prijs te hanteren: reken bij ons dus altijd op de scherpste prijzen.

U moet een prettig en tevreden gevoel hebben bij een taxi die u brengt naar de gewenste locatie. Taxi Centrale Nissewaard kan u van dienst zijn bij:

  • Rouwvervoer;
  • Ziekenvervoer;
  • Airport vervoer;
  • Trouwvervoer;
  • Schoolvervoer;
  • Pakketvervoer;

Onze voordelen

Bij Taxi Centrale Nissewaard kunt u terecht voor vervoer bij verschillende soorten gelegenheden. Wanneer u voor ons kiest profiteert u altijd van 20% korting op het landelijke tarief. Kortom: wij zijn gegarandeerd de goedkoopste taxi in de regio.

Wilt u meer weten over ons, de taxi ritten en de prijzen? We vertellen u daar graag meer over! Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze website. Hier vindt u de prijslijst. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor een rit.

Heeft u een taxi in Schiedam nodig op een bepaalde dag? Bijvoorbeeld voor een belangrijke meeting, een bezoek aan uw familie of iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Het is ook mogelijk om direct even naar ons te bellen.

Graag zien we u terug in onze taxi’s en brengen we u naar de gewenste locatie. Op de contactpagina op onze website vindt u al onze contactgegevens.

Maak een afspraak of bel ons!