Taxi in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een goede taxi in Spijkenisse? Bij Taxi Centrale Nissewaard bent u hiervoor aan het goede adres. We begrijpen maar al te goed dat u een fijne taxi wilt, maar niet te veel wilt betalen. Bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen. Bovendien bent u bij ons altijd écht de gast. U staat bij ons centraal.

Alle taxichauffeurs bij Taxi Centrale Nissewaard hebben een diploma CCV-taxi vervoer. Hierdoor bieden we u alleen betrouwbare en comfortabele ritten. Alle taxichauffeurs hebben ook een EHBO-diploma. Reken dus altijd op een veilige rit! Ga voor Taxi Centrale Nissewaard en reken altijd op fijne ritten.

Taxi Centrale Nissewaard: waar een klant nog een gast is!

Een taxi in Spijkenisse aan het zoeken? Kies voor Taxi Centrale Nissewaard en ga altijd voor zeker. Bij ons kunt u namelijk altijd rekenen op een snelle service (snel vervoer), persoonlijk contact en scherpe prijzen. Volgens ons is het belangrijk dat u nooit te veel betaald voor een taxi rit.

Bij ons kunt er dan ook op vertrouwen dat we scherpe prijzen hanteren. Daarnaast moet u een goed gevoel hebben bij de taxi die u brengt.

Hiervoor is persoonlijk contact en een uitstekende service cruciaal. Wij brengen u naar uw gewenste locatie: elke keer weer! Taxi Centrale Nissewaard kan u van dienst zijn bij:

  • Rouwvervoer;
  • Ziekenvervoer;
  • Airport vervoer;
  • Trouwvervoer;
  • Schoolvervoer;
  • Pakketvervoer;

Onze voordelen

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten vervoer. Er zijn namelijk diverse gelegenheden waarvoor u wellicht op zoek bent naar een taxi. Indien u kiest voor Taxi Centrale Nissewaard, krijgt u 20% korting op het landelijke tarief. Wij zijn dus altijd de goedkoopste.

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over ons, de prijzen en meer? We vertellen u daar graag meer over! Neem een kijkje op onze website. Hier vindt u de prijslijst. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor een rit.

Heeft u een taxi in Spijkenisse nodig voor een bepaalde dag? Bijvoorbeeld voor een belangrijke meeting, een afspraak met uw familie of iets anders? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Het is ook mogelijk om gelijk even naar ons te bellen.

Graag zien we u terug in onze taxi’s en brengen we u naar de gewenste locatie. Op de contactpagina op onze website vindt u al onze contactgegevens.

Maak een afspraak of bel ons!